Löydä se MITÄ HALUAT ja opi MITEN SAAT haluamasi!

Haluaisitko saada selkeyttä elämääsi? Tuskailetko sen kanssa, ettet tiedä mitä haluat? Tai tiedätkö jo mitä haluat, mutta kaipaat rohkaisua miten voit saada haluamasi?

Jos vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä kyllä - Olet oikeassa paikassa! Tämä maksuton Saa mitä haluat -minivideokurssi on juuri sinulle.  

"Tällä minivideokurssilla käyn askel kerrallaan läpi mitä Saa mitä haluat -ajatus tarkoittaa. Haluan rohkaista sinua ja antaa sinulle ideoita siihen, miten sinä voit toteuttaa elämässäsi haluamiasi asioita ja saada aikaan haluamiasi muutoksia!"

-Ilkka Koppelomäki

Saa mitä haluat -minivideokurssin aikana...

  • Saat konkreettisia vinkkejä ja ohjeita miten voit muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan.

  • Opit miten voit tehdä elämästäsi enemmän omannäköistäsi.

  • Mitä Saa mitä haluat -ajatus tarkoittaa?

  • Miten voit tehdä elämästäsi parasta mahdollista jo tänään?

  • Miten voit saada mitä haluat?  

Ilmoittaudu nyt mukaan ilmaiselle Saa mitä haluat -minivideokurssille, joka koostuu kolmesta videosta ja huipentuu webinaariin. Valmentajanasi tällä kurssilla on Saa mitä haluat -ajatuksen kehittäjä, kirjailija ja valmentaja Ilkka Koppelomäki.

Listalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, tulet saamaan Saa mitä haluat -minivideokurssin (ensimmäinen osa lähetetään sinulle parin minuutin kuluessa) sekä tietoa Saa mitä haluat -tuotteisiin liittyen.

 
 
 
 

Miksi osallistuisin saa mitä haluat -minivideokurssille?

Saa mitä haluat -ajatuksen kehittäjä Ilkka Koppelomäki julkaisi esikoisteoksensa Saa mitä haluat - opas omannäköisen elämän toteuttamiseen syksyllä 2018. Tämä minivideokurssi on kehitetty kirjan tueksi, auttamaan Saa mitä haluat -ajatuksen sisäistämistä. Ei haittaa vaikka et olisi lukenut Saa mitä haluat -kirjaa, tulet saamaan tästä minivideokurssista joka tapauksessa paljon uusia oivalluksia.

Saa mitä haluat -minivideokurssin tarkoitus on käynnistää sinussa halu päästä eteenpäin kohti haluamiasi muutoksia ja tavoitteitasi sekä auttaa sinua ymmärtämään, että voit saada elämässäsi sen mitä haluat ja auttaa sinua tiedostamaan mitä todella haluat.

Jos arvioit olevasi liian kiireinen osallistuaksesi tälle minivideokurssille, arvioi uudelleen. Oletko todella liian kiireinen ottaaksesi askeleen lähemmäs kohti omannäköistäsi elämää? Minivideokurssi koostuu kolmesta osasta sekä live-webinaarista, uskon, että jos todella haluat muutosta elämääsi, löydät ajan kurssille osallistumiseen.  

Saa mitä haluat -minivideokurssin sisältö:

VIDEO 1: Kuinka oikeasti haluat muutosta?

VIDEO 2: Mitä haluat?

VIDEO 3: Miten saat mitä haluat?

Saa mitä haluat -minivideokurssi sopii sinulle, jos...

  • Haluat päästä elämässäsi jollain tavalla eteenpäin.

  • Haluat selkeyttä elämääsi.

  • Haluat löytää sen mitä elämässäsi haluat.

  • Tiedät jo mitä haluat, mutta et tiedä kuinka voit saada sen.

  • Haluat kehittää itseäsi.

 

 

 

VALMENTAJASI

ILKKA KOPPELOMÄKI

Saa mitä haluat -ajatuksen kehittäjä, kirjailija ja valmentaja. Uskalla Innostua -tiimin perustaja.

Ilkka.jpg

Minua sytyttää eniten se, kun näen ihmisen innostuvan omasta elämästään ja mahdollisuuksista. Myös siksi olen työkseni auttanut kaikenikäisiä ihmisiä toteuttamaan elämässään mahdottomaltakin tuntuvia muutoksia ja unelmia jo yli 10 vuoden ajan.  

Olen Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -yrityksen perustaja, itsensä johtamisen valmentaja, intohimoinen oman elämän toteuttaja, puoliso ja isä.  

24-vuotiaana jätin yliopiston kesken ja menin töihin nakkikioskille. Mietin siellä, mitä todella haluan elämässäsi ja samalla tutustuin itsensä kehittämisen kirjallisuuteen ja valmennuksiin. Keksin itselleni unelmaelämän, joka tuntui täysin mahdottomalta silloin, mutta päätin lähteä toteuttamaan sen pienin askelin.  

Nyt voin sanoa, että olen elänyt hyvin omannäköistä unelmaelämääni jo ainakin 7 vuoden ajan. Olen onnistunut tekemään monista mahdottomista kertaunelmistani jotain, mitä elän uudelleen ja uudelleen.  

Vuonna 2009 hyvä ystäväni pyysi minua luomaan valmennuksen, joka auttaisi konkreettisesti ihmisiä suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa elämäänsä. Valmennuksen nimeksi tuli Saa mitä haluat ja sen on nyt käynyt Helsingin ja Rovaniemen välillä jo tuhannet ihmiset.  

Valmennukseni on auttanut ihmisiä tekemään mahdottomiltakin tuntuvista asioista totta. Osan parhaimmista tarinoista lisäsin myös 2018 syksyllä ilmestyneeseen Saa mitä haluat -kirjaan.  

Olen matkan varrella kohdannut haasteita, joista en olisi selvinnyt ilman niitä oppeja, mitä olen saanut itsensä kehittämisen valmennuksen ja kirjojen kautta.  

Tämän minivideokurssin avulla haluan auttaa sinua ymmärtämään mistä Saa mitä haluat -ajatuksessa on kyse ja miten sinä voit ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan.

Hyppää mukaan matkaan ja tulet huomaamaan, että saat tästä merkittävää hyötyä koko loppu elämääsi!  

- Ilkka

 
 
 

Usein kysytyt kysymykset  

Milloin minivideokurssi alkaa ja loppuu?

Saat minivideokurssin ensimmäisen osan sähköpostitse välittömästi täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen. Lähetämme seuraavat osat kerran päivässä. 

Onko kurssi todella maksuton?

Kyllä! Saa mitä haluat -ajatus on ollut pinnalla viime syksynä julkaisemani kirjan myötä. Tämän minivideokurssin aikana haluan avata sinulle pala kerrallaan mitä Saa mitä haluat -ajatus tarkoittaa. Tämä minivideokurssi koostuu kolmesta erillisestä videosta, jotka lähetän sinulle kerran päivässä. Kurssin tilaaminen ei sido sinua mihinkään, tulet saamaan Saa mitä haluat -minivideokurssin (ensimmäinen osa lähetetään sinulle parin minuutin kuluessa) sekä tietoa Saa mitä haluat -tuotteisiin liittyen. Voit halutessasi poistua sähköpostilistaltamme heti ensimmäisen viestin saatuasi, mutta huomaathan, että lähetämme minivideokurssin osat sähköpostitse.

Miten tämä minivideokurssi eroaa Saa mitä haluat -verkkokurssista?

Saa mitä haluat -minivideokurssi koostuu kolmesta lyhyestä videosta, joissa käyn lyhyesti läpi Saa mitä haluat -ajatuksen. Saa mitä haluat -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen verkkokurssi, jossa käyn läpi ja ohjeistan sinulle koko Saa mitä haluat -prosessin. Lisätietoja verkkokurssista löydät täältä.  

Onko minivideokurssin osallistujamäärä rajoitettu?

Ei ole. Jokainen halukas pääsee mukaan minivideokurssille.