Lunasta Saa mitä haluat - äänikirjan ostajan bonukset!

 

Oletko ostanut Saa mitä haluat - opas omannäköisen elämän toteuttamiseen -äänikirjan mistä tahansa verkkokaupasta tai ladannut sen itsellesi äänikirjapalvelussa (esim. BookBeat, Storytel, Nextory) 7.-31.10.2019 välisenä aikana?

Jos olet, voit lunastaa itsellesi nämä upeat bonukset!

smh_kirja_lahjakortti (1).png

Täytä tietosi alle ja lähetä kuva kuitista, niin saat bonuksena…

Täytä tietosi alle ja lähetä kuva kuitista, josta käy ilmi että olet ostanut äänikirjan (tai kuva, että olet ladannut äänikirjan itsellesi esim. Nextoryssa, Storytelissä tai BookBeatissa), niin lähetämme sinulle bonuksena:

smh_valmennus_lahjakortti.png

Nämä bonukset koskevat ostoja, jotka on tehty 7.-31.10.2019 välisenä aikana mistä tahansa verkkokaupasta, jossa äänikirja on saatavilla.

Jos et vielä ole ostanut äänikirjaa, osta se täältä ››


 

Toimi näin:

1. Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle.

2. Kerro mistä olet ostanut tai ladannut Saa mitä haluat -äänikirjan.

3. Lähetä kuitti tai kuva todisteeksi kirjan ostosta.

4. Lähetä vastauksesi!

Siinä se! Tarkistamme vastauksesi ja lähetämme vahvistuksena lupaamamme bonukset.

 

Huom1: Jos kuitissa ei lue äänikirjan nimeä, ota kuva kuitista JA äänikirjasta ja lähetä kyseinen kuva liitteenä. Jos sinulla ei ole enää kuittia tallessa, voit myös lähettää kuvan tiliotteesta, jossa näkyy kirjakaupan veloitus. Jos maksat äänikirjapalvelusta (esim. Nextory, Storytel tai BookBeat), lähetä kuva, että olet ladannut kirjan itsellesi kyseisessä palvelussa.

Huom2: Tämä etu on voimassa vain 31.10.2019 asti.

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen täyttämisen kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 045 1145 866 / tiimi@uskallainnostua.fi


Täytä tietosi alle ja lunasta bonuksesi!